ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    من انهاردة هتحب الكوسة!!

    شاطر
    avatar
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 28

    من انهاردة هتحب الكوسة!!

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام في السبت مايو 01, 2010 6:21 pm


    المقادير
    1ك كوسة نقشرها ونقطعها حلقات
    نص كيلو جزر نقشره ونقطعه حلقات
    نص كيلو صدور فراخ مخلية نقطعها قطع صغيرة
    بصلة كبيرة
    نص حزمة كرفس
    زيت ذرة
    ملح وتوابل

    مقادير الصلصة البيضاء
    3 معالق دقيق
    2 كوب لبن
    زيت ذرة
    اللى يحب يطبخ بسمن او زبده براحته


    الطريقة


    نفرم البصلة ونشوحها فى زيت الذرة وبعد كده نضيف الفراخ ونقلب لمده 5 دقائق ثم نضيف الجزر ونقلب لحد مايبقى طرى الى حد ما ثم الكوسة ونفضل نقلب لو احتاجت ميه نحط كمية بسيطة لما تقرب تستوى نحط الكرفس المفروم والملح والتوابل ونسيهم على النار 5 دقائق وبعد كده نصبهم فى قالب بايركس علشان كل الالوان والمكونات الجميلة تبقى باينة ونصب عليها الصلصة البيضا وتكون سايلة شوية لانها المفروض تتخلل الخضار ويستوى بيها مش يغطيها زى المكرونة وندخلها الفرن ولما الوش يحمر نطلعها وبالهنا والشفا


    طريقة عمل الصلصة البيضا


    نسخن زيت الذرة ونحط الدقيق ونقلبه لحد مايصفر بس وبعد كده نحط اللبن السخن ونقلب لحد مالقوام يتخن بس مش قوى يعنى تكون سايلة شوية


      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 13, 2018 6:06 am