المقادير:
- صدور دجاج مخلية
- نشا
- صلصة طماطم
- بهارات وملح
- ثوم مدقوق
- فلفل اخضر-بقدونس طبعا اخضر-الاجزا الخضرا اللي في البصل الاخضر-بصل-ممكن فلفل احمر لو حبيتوا
- زيت
طريقة التحضير:
بعد مانغسل صدور الدجاج نقوم بتقطيعها مثل الشاورما او ممكن اصغر قليلا بعدين نرش عليها القليل من النشا ونقوم بدعكها جيدا بالنشا.
بعد كدة ناخد الخضروات بتاعتنا ونقوم بتقطيعها مكعبات.
ناخد الدجاج ونحمره في الزيت طبعا بعد ماحيناه في النشا وقطعناه ونخليه يبقا لونه ذهبي وتطلع ريحته وهو متحمر.
بعدين نركن الدجاج على جنب.
ناخد الخضروات بتاعتنا ونحطها في زيت تاني نضيف ونخليها على النار لغاية ما البصل يبقا ذهبي ممكن 5 دقايق.
بعدين نجيب صلصة الطماطم نحطها على الخضار بكمية مناسبة ونحط وراها الثوم المدقوق ونزودها بشوية ماء.
وبعد كدة نحط بأه البهارات بتاعتنا والملح والفلفل الاسود على حسب كمية الاكل.
نيجي بعد كدة نحط عليهم الدجاج بتاعنا ونقلب كويس خالص.
نتركهم على النار شويتين لغاية مايستوي الدجاج كويس خالص.
صدقوني هتعجبكم اوووي وممكن نزود الاضافات اللي عايزينها وممكن نحط الدجاج بعدين الصلصة مفيش مشاكل وليها اكتر من طريقة..وبالهنا والشفااااااااااااااااا
بعد مانغسل صدور الدجاج نقوم بتقطيعها مثل الشاورما او ممكن اصغر قليلا بعدين نرش عليها القليل من النشا ونقوم بدعكها جيدا بالنشا.
بعد كدة ناخد الخضروات بتاعتنا ونقوم بتقطيعها مكعبات.
ناخد الدجاج ونحمره في الزيت طبعا بعد ماحيناه في النشا وقطعناه ونخليه يبقا لونه ذهبي وتطلع ريحته وهو متحمر.
بعدين نركن الدجاج على جنب.
ناخد الخضروات بتاعتنا ونحطها في زيت تاني نضيف ونخليها على النار لغاية ما البصل يبقا ذهبي ممكن 5 دقايق.
بعدين نجيب صلصة الطماطم نحطها على الخضار بكمية مناسبة ونحط وراها الثوم المدقوق ونزودها بشوية ماء.
وبعد كدة نحط بأه البهارات بتاعتنا والملح والفلفل الاسود على حسب كمية الاكل.
نيجي بعد كدة نحط عليهم الدجاج بتاعنا ونقلب كويس خالص.
نتركهم على النار شويتين لغاية مايستوي الدجاج كويس خالص.
صدقوني هتعجبكم اوووي وممكن نزود الاضافات اللي عايزينها وممكن نحط الدجاج بعدين الصلصة مفيش مشاكل وليها اكتر من طريقة..وبالهنا والشفااااااااااااااااا