ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    طريقة عمل الدجاج على الطريقة الصينية....رووووووعة

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    طريقة عمل الدجاج على الطريقة الصينية....رووووووعة Empty طريقة عمل الدجاج على الطريقة الصينية....رووووووعة

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأحد مايو 02, 2010 10:43 am

    المقادير:


    1. صدور دجاج مخلية
    2. نشا
    3. صلصة طماطم
    4. بهارات وملح
    5. ثوم مدقوق
    6. فلفل اخضر-بقدونس طبعا اخضر-الاجزا الخضرا اللي في البصل الاخضر-بصل-ممكن فلفل احمر لو حبيتوا
    7. زيت
    طريقة التحضير:

    بعد مانغسل صدور الدجاج نقوم بتقطيعها مثل الشاورما او ممكن اصغر قليلا بعدين نرش عليها القليل من النشا ونقوم بدعكها جيدا بالنشا.
    بعد كدة ناخد الخضروات بتاعتنا ونقوم بتقطيعها مكعبات.
    ناخد الدجاج ونحمره في الزيت طبعا بعد ماحيناه في النشا وقطعناه ونخليه يبقا لونه ذهبي وتطلع ريحته وهو متحمر.
    بعدين نركن الدجاج على جنب.
    ناخد الخضروات بتاعتنا ونحطها في زيت تاني نضيف ونخليها على النار لغاية ما البصل يبقا ذهبي ممكن 5 دقايق.
    بعدين نجيب صلصة الطماطم نحطها على الخضار بكمية مناسبة ونحط وراها الثوم المدقوق ونزودها بشوية ماء.
    وبعد كدة نحط بأه البهارات بتاعتنا والملح والفلفل الاسود على حسب كمية الاكل.
    نيجي بعد كدة نحط عليهم الدجاج بتاعنا ونقلب كويس خالص.
    نتركهم على النار شويتين لغاية مايستوي الدجاج كويس خالص.

    صدقوني هتعجبكم اوووي وممكن نزود الاضافات اللي عايزينها وممكن نحط الدجاج بعدين الصلصة مفيش مشاكل وليها اكتر من طريقة..وبالهنا والشفااااااااااااااااا

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مارس 29, 2024 5:59 am