ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    بطاصس وفراخ حتعجبكم

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    بطاصس وفراخ حتعجبكم

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الخميس مايو 20, 2010 3:12 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    اولا هنبتدي بالفراخ طبعا نغسلها كويس ونجيب صنية ونقطع فيها بصلة
    ونحط حتة زبدة ونقطع فلفل اخضر ونحمرهم شوية وبعدين نحط الفراخ
    ونحط عليها ملح وفلفل اسود وحبة زعتر صغيرين وشوية شطة لو عايزة
    وتسبيها لحد ماتستوي خاالص وتتحمر وتاخد لون وده هيبقى شكلها
    وهى على النار
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نيجي بقى للبطاطس

    هنسلقها الاول نقول حاجة مهمة اوي
    ازاى تعرفي انها استوت كويس هتغرزي الشوكة فيها
    لو لقتيها بتدخل وتخرج في البطاطس بكل سهولة كده تبقى استوت تمام
    ماشي بعد ماتستوي هنقشرها ونهرسها بالشوكة كويس ونحط عليها
    ملح وفلفل اسود وشطة لو عايزة برضو وتعمليها كور وتبططيها
    وتحطيها في بيض ( طبعا البيض فيه ملح وفلفل اسود) وبعدين من البيض تحطيها في البقسماط
    وبعدين ترسيهم في صنية فيها شوية زيت وتحطيها في الفرن تمام كده
    شوية وتطلعي الصنية وتقلبي البطاطس على الناحية التانية عشان تتحمر
    وهتبقى بالشكل ده كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نيجي بقى للسلطة دي سلطة فاصوليا حمرا وسلطة خضرا عادية
    الفاصوليا الحمرا بقى دي بتتعمل ازاى هقولك

    الاول هننقع الفاصوليا في مية يعني حوالى ساعة كده
    وبعدين نسلقها في مية مغليه وبعدين نصفيها
    ونشطفها نيجي بقى للتوابل بتاعتها فصين توم وحبة زيت زيتون ولمون وملح وشطة وفلفل اسود وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 2:04 pm