ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    بطاطس طرية ومقرمشة فى نفس الوقت

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    بطاطس طرية ومقرمشة فى نفس الوقت

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الخميس مايو 20, 2010 3:16 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ياجماعة انا جربت الطريقة دي عشان البطاطس تطلع مقرمشة و والله انا معدتش بشتري البطاطس الجاهزة لان دي مش بتبقي شاربة زيت جميلة جربوها وردوا عليا

    والطريقة هي
    نقطع البطاطس اصابع ويكون الزيت حامي ونضع البطاطس في الزيت المغلي لمدة حوالي خمس دقائق ثم نطفئ النار ونتركها مدة لا تقل عن نصف ساعة ممكن اكتر انا ساعات لما بيبقي عندي عزومة بحضرها من بليل وبعدين ساعة الاكل ولعي النار تاني وسيبيها لما تتحمر هاتلاقيها طردت كل الزيت الي جواها وطفت علي وش الزيت وبعدين طلعيها ورشي ملح وفلفل وبالهنا وعلي فكرة مش بنفع الا في البطاطس الصوابع يعني الشيبسي الرقيقة لا مش بتنجح وياريت تجربوها

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 13, 2018 6:19 am