ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    طبق جديد ولذيذ وسهل خاااالص(الرز بالبسلة والجزر واللحمة المفرومة)

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    طبق جديد ولذيذ وسهل خاااالص(الرز بالبسلة والجزر واللحمة المفرومة)

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الثلاثاء يونيو 01, 2010 7:33 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    المقادير:تكفي لأربع أشخاص
    -نصف كيلو بسلة على جزر
    -نصف كيلو لحمة مفرومة
    -2كوب رز يفضل يكون رز بسمتي إن توفر
    -بصلة متوسطة الحجم
    -ملح +فلفل إسود +زيت ذرة
    الطريقة:نحط البسلة والجزر واللحمة المفرومة في الحلة ونضيف عليها البصلة مبشورة والملح والفلفل والزيت ونحطها النار ونوطي عليها ونتركها لحد ماتتعصج كويس هى هتنزل ميه وهتشربها بس نفضل نقلبها كل شوية عشان ماتلزقش
    وبعد مانحس إنها إتعصجت كويس نغسل الرز ونقلبه معاها ونضيف لكل كوب رز 2كوب ميه يعني هنحط على 2كوب رز 4كوب ميه ونعلي النارشويةونتركها تغلي ولما نحس إن الرز قرب يتشرب نوطي النار ونتركه يطيب على مهله خالص
    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 1:59 pm