ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

2 مشترك

    ورقة لحمة بالخضار

    زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 33

    ورقة لحمة بالخضار Empty ورقة لحمة بالخضار

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام الجمعة مارس 12, 2010 9:41 pm

    مقاديرنا :
    قطع لحم اى نوع بتحبيه وقطعيها قطع حسب افراد الاسره
    وجيبى خضار مشكل زى بسله وفاصوليا خضرا وكمان كوسه وبطاطس وجزر
    وبصله ومعاها ملح وفلفل وشطه

    طريقتنا :
    طبعا الطبق ده ممكن تقدميه مع رز ابيض او رز بالشعريه وكمان طبق سلطه
    اما طبقنا ياحلوين فقطع اللحم اللى جهزتيها اسلقيها علشان يبقى عندك شوربه لحمه تكون جنب طبقنا النهارده طبعا ده للى بيحب يشرب شوربه ...
    وعقبال ما تتسلق جهزى البصله وقطعيها حلقات وتبليها بالتوابل ....
    وروحى للخضار وقطعى الكوسه والجزر والبطاطس حلقات او مربعات حسب ما تحبى
    وضيفى عليهم البسله والفاصوليا كمان وقلبيهم مع البصل المتبل وسبيهم مع بعض وحطيهم جوا ورق فويل جوا صينيه
    ولما تتسلق اللحمه (اوعى تهريها لانها هتكمل سواها مع الخضار )..طلعيها وحطيها وسط الخضار واسقيهم كلهم كبشه صغيره شوربه ...وممكن تضيفى شويه طماطم معصوره على الوش علشان اللون ولو مش عايزه بلاش .
    ولفى الورقه الفويل عليهم وبعدين ...
    حطى شويه ميه فى الصينيه من حوالين الورق اللى انتى قفلتيه على الخضار وكل شويه شقرى على الميه كل ما تنقص زوديها شويه ميه (لكن ده لو هتسويها على البوتجاز عادى اما لو هتستخدمى حله ضغط فبلاش تحطى ميه فى الصينيه )
    وابقى شقرى على الخضار استوى ولا لاء ...
    ولما يستوى فضيه فى طبق غرف كبير وجنبه الرز والشوربه وطبق السلطه
    وبالف هنا (يارب تعجبكم )
    هيما سعود
    هيما سعود
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    ذكر
    عدد المساهمات : 343

    نقاط : 825
    تاريخ التسجيل : 19/02/2010
    العمر : 37
    الموقع : www.himasaoud.yoo7.com
    العمل : محاسب

    ورقة لحمة بالخضار Empty تعجز يدي عن كتابة كلمة شكر لعدم وجود ماتستحقيه يا زهرة الاحلام

    مُساهمة من طرف Ù‡ÙŠÙ…ا سعود الجمعة مارس 12, 2010 9:49 pm

    تعجز يدي عن كتابة كلمة شكر لعدم وجود ماتستحقيه يا زهرة الاحلام


    الله علي مواضيعك الحلوة


    رووووووووووووووووووووووعه


    بدي اقولك شيء



    لا تيأسي من قلة الردود



    فأن الشجرة تأخذ وقت كثير بل سنوات او اشهر حتي يستفيد منها الناس


    فتأكدي من ذلك


    بارك الله في امثالك


    يا زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 33

    ورقة لحمة بالخضار Empty بهااااااااارات بنخلى الاكل رووووووووووووعة

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام الجمعة مارس 12, 2010 10:11 pm

    انا بجد مش عارفة اقول اية
    شكرااااااااااااااااا لحضرتك بس انا مستحقش كل الشكر دة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 02, 2024 4:43 pm