ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    صينية المكرونة الباشاميل بالخطوات المصورة....لذيذة

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    صينية المكرونة الباشاميل بالخطوات المصورة....لذيذة Empty صينية المكرونة الباشاميل بالخطوات المصورة....لذيذة

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأحد أبريل 18, 2010 8:52 am


    1. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    المقادير الباشاميل(3ملاعق كبيرة سمن +6ملاعق كبيرة دقيق+3كوب لبن...والمقادير ممكن تتغير على حسب القوام المطلوب يعني ممكن تزودي الدقيق او اللبن المهم يتظبط معاكي)
    طبعا مكرونة فرن 4ملاعق كبيرةصلصة طماطم لحمة مفرومة متعصجة وانا بضيف ليها زبيب بتكون روووعه وطبعا
    الطريقة:
    [size=21]بنسلق المكرونة طبعا ونسوي الصلصه معاها شوية ثوم وملعة زيت وبعدها نحطها على المكرونة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ونقلب كويس ونضيف معلقتين كبار باشاميل ونقلب
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين هنحط في الصينية اول طبقة باشاميل طبقة رقيقة كده عشان لما تيجي تقطعيها تطلع معاكي خرطة كاملة مش مفشكلة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدها طبقة مكرونة وبعدها اللحمة المفرومة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعديها طبقة مكرونة ثم طبقة باشاميل ونساوي الوش بتاع الصينية
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ندخلها الفرن لغاية لما الاجناب تحمر ونشغل عليها الشواية تتحمر وتسيبيها تبرد شوية قبل ما تقطعيها عشان تتقطع حلو وبالهنا والشفا يارب
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [/size]

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مايو 17, 2024 11:22 am