طريقة عمل الطعمية بالصور
المقادير
5 كبيـــات حمص ينقع في ماء ليله كامله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ربطة معدنوس
ربطة كسبر
بصله متوسطه
نص ربطة شبت طازج او ربع كاس ناشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ملح +كمون+ كسبر حب مطحون
دحية "بيضه "واحده
شوية بشماط خبزة مدقوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقه
بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه امتاع اللحم مع بقية المقادير ما عدا الكمون والملح والكسبر والبيضه والبشماط
تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها تعاود تفرم بالفرامه مره ثانيه
بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البشماط .. و تعجن كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر
وتشكل بالة الطعمية او باليد " اليد خير "
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تسخن الزيت على النار نين يموت و تقلى الطعمية بشويش( راهو يدك تنحرق ما دخلنيش بيك)
وهذي بعد القلي
المقادير
5 كبيـــات حمص ينقع في ماء ليله كامله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ربطة معدنوس
ربطة كسبر
بصله متوسطه
نص ربطة شبت طازج او ربع كاس ناشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ملح +كمون+ كسبر حب مطحون
دحية "بيضه "واحده
شوية بشماط خبزة مدقوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقه
بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه امتاع اللحم مع بقية المقادير ما عدا الكمون والملح والكسبر والبيضه والبشماط
تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها تعاود تفرم بالفرامه مره ثانيه
بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البشماط .. و تعجن كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر
وتشكل بالة الطعمية او باليد " اليد خير "
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تسخن الزيت على النار نين يموت و تقلى الطعمية بشويش( راهو يدك تنحرق ما دخلنيش بيك)
وهذي بعد القلي