[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
:المكونات
تغسل جميع المقادير غسيل جيد وترص فى صينية وتوضع الفراخ على وجة الصنية ويوضع عليها 3 ملاعق زيت وملح وفلفل ووكمون واى بهارات تحبيها وبعدين الماطم المضروبة وتوضع على البوتجاز شوية وبعدين تدخل الفرن وتقلبى الفراخ على الوجهين لغاية ماتحمر
:المكونات
1_ فرخة مقطعة اى 8 أجزاء
2- كيلو بطاطس مقطع ترنشات رقيقة
3- نصف كيلو بصل ترنشات رقيقة
4- 3 حبات فلفل اخضر حار او بارد حسب الرغبة
5-2 حبة طماطم مضروبة
6- زيت - بهارات حسب الرغبة
:الطريقة
2- كيلو بطاطس مقطع ترنشات رقيقة
3- نصف كيلو بصل ترنشات رقيقة
4- 3 حبات فلفل اخضر حار او بارد حسب الرغبة
5-2 حبة طماطم مضروبة
6- زيت - بهارات حسب الرغبة
:الطريقة
تغسل جميع المقادير غسيل جيد وترص فى صينية وتوضع الفراخ على وجة الصنية ويوضع عليها 3 ملاعق زيت وملح وفلفل ووكمون واى بهارات تحبيها وبعدين الماطم المضروبة وتوضع على البوتجاز شوية وبعدين تدخل الفرن وتقلبى الفراخ على الوجهين لغاية ماتحمر