[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الكفتة المشوية
1/2 كيلو مفروم او حسب ماتحبى
بصلة متوسطة مبشورة
حتة دهنة لحمة مقطعة ناعم
ملح فلفل
معلقة زعتر صغيرة
حزمة بقدونس
وشوية بقسماط ناعم
كام فص ثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نخلط كل حاجة مع بعضها
وحتة الدهنة وماتخفيش لانها هتنزل كل دة
مع الشوى
وشوية البقسماط علشان تمسك
الخلطة ومتفكش
الكفتة المشوية
1/2 كيلو مفروم او حسب ماتحبى
بصلة متوسطة مبشورة
حتة دهنة لحمة مقطعة ناعم
ملح فلفل
معلقة زعتر صغيرة
حزمة بقدونس
وشوية بقسماط ناعم
كام فص ثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نخلط كل حاجة مع بعضها
وحتة الدهنة وماتخفيش لانها هتنزل كل دة
مع الشوى
وشوية البقسماط علشان تمسك
الخلطة ومتفكش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبها فى الثلاجة على الاقل ساعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين تصبعيها على الخلة الكبيرة
اللى زى خلة الاسنان
ودى بتكون بدل السيخ اللى للشوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى بعد ماصبعتها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كدا تكونى سخنتى الفرن الاول
وبعدين تطفية وتشغلى الشواية
ورصى بقى الكفتة على الشبكة بتا عة الفرن
وتكونى حاطة تحت الشواية الصاج بتاع الفرن
علشان الدهون والحجات اللى هتنزل ما تبهدلش الفرن
ومتنسيش تقلبى على الجانبين
لحدما تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى بعد ما خرجت من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتسحبى الخلة من الكفتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبكدا يكون جاهز للتقديم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اتمنى يعجبكم