ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    طريقة عمل الكفتة المشوية فى الفرن

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    طريقة عمل الكفتة المشوية فى الفرن

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الأحد يوليو 11, 2010 2:18 am

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    الكفتة المشوية
    1/2 كيلو مفروم او حسب ماتحبى
    بصلة متوسطة مبشورة
    حتة دهنة لحمة مقطعة ناعم
    ملح فلفل
    معلقة زعتر صغيرة
    حزمة بقدونس
    وشوية بقسماط ناعم
    كام فص ثوم
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نخلط كل حاجة مع بعضها

    وحتة الدهنة وماتخفيش لانها هتنزل كل دة
    مع الشوى
    وشوية البقسماط علشان تمسك
    الخلطة ومتفكش

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ونسيبها فى الثلاجة على الاقل ساعة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعدين تصبعيها على الخلة الكبيرة
    اللى زى خلة الاسنان
    ودى بتكون بدل السيخ اللى للشوى

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ودى بعد ماصبعتها
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    بعد كدا تكونى سخنتى الفرن الاول
    وبعدين تطفية وتشغلى الشواية
    ورصى بقى الكفتة على الشبكة بتا عة الفرن
    وتكونى حاطة تحت الشواية الصاج بتاع الفرن
    علشان الدهون والحجات اللى هتنزل ما تبهدلش الفرن

    ومتنسيش تقلبى على الجانبين
    لحدما تستوى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ودى بعد ما خرجت من الفرن

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وتسحبى الخلة من الكفتة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبكدا يكون جاهز للتقديم
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    اتمنى يعجبكم

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 1:58 pm