ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    احلى سمك بصوص الطحينه ممكن تاكليه فى حياتك..... بالصوررررررررر

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    احلى سمك بصوص الطحينه ممكن تاكليه فى حياتك..... بالصوررررررررر

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في السبت يوليو 31, 2010 2:27 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    من غير رغى كتير هتاكلو احلى طبق سمك فى حياتكو وتحددددددددددددددددى

    استعنا على الشقى بالله


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    المقادير

    كيلو سمك بلطى

    ربع كوبايه زيت

    ملح. فلفل. نعناع. ناشف

    بصل مقطع

    عصير لمون

    بقدونس مفروم


    صوص الطحينه او ( سلطه الطحينه)

    ربع كوبايه طيحنه او ربع كيلو

    لمون . خل . فلفل . ملح . شطه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    اول حاجه طبعا نجيب السمك ننضفه كويس جدا وخصوصا البلطى ونحط كل
    التوابل على البصل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعد كده نحشى قلب السمك بالبصل ونرصه فى صينيه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





    وبعد كده نرش على وشه الزيت وندخله الفرن على طووووووول
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    وطبعا نكون مجهزين البقدونس وصوص الطحينه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    وده شكله بعد ما خرج من الفرن وخدى بالك ما بيقعدش فى الفرن اكتر
    من ربع ساعه لان وشه مش بيحمر يدوب يصفر والجلد يكرمش شويه
    زى مانتى شايفه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    وهو سخن موهوج كده بنار الفرن تصبى عليه صوص الطحينه بالشكل ده
    وبعدين تحطى فى الاخر البقدونس على الوش

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    والف هنا وشفا
    avatar
    هيما سعود
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    ذكر
    عدد المساهمات : 343

    نقاط : 825
    تاريخ التسجيل : 19/02/2010
    العمر : 31
    الموقع : www.himasaoud.yoo7.com
    العمل : محاسب

    رد: احلى سمك بصوص الطحينه ممكن تاكليه فى حياتك..... بالصوررررررررر

    مُساهمة من طرف Ù‡ÙŠÙ…ا سعود في الأحد أغسطس 01, 2010 11:43 pm

    ما شاء الله

    بارك الله فيك

    وجزاك الله خيرا

    موضووووووع رائع


    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    رد: احلى سمك بصوص الطحينه ممكن تاكليه فى حياتك..... بالصوررررررررر

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الأربعاء أغسطس 11, 2010 7:41 am

    هيما سعود كتب:ما شاء الله

    بارك الله فيك

    وجزاك الله خيرا

    موضووووووع رائع



    شكرا لك
    ربنا يخليك

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 2:06 pm