ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    كفتة البطاطس المحشية

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    كفتة البطاطس المحشية

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الأربعاء سبتمبر 08, 2010 3:42 pm


    المقادير
    كيلو بطاطس مسلوقة 75% ومبشورة
    نصف كيلو لحمة مفرومة
    2 عدد بيض
    3 ملاعق لوز محمر (مش لازم يعني هههههههههه)
    2ثمرة بصل مفروم
    2فص ثوم مفروم
    بقسماط
    1 ملعقة كورن فلورا (نشا)
    1ملعقة زعتر
    ملح
    فلفل
    زيت للقلي
    بقدونس اخضر

    الطريقة

    تعصج اللحم بالبصل والثوم والزعتر والكرفس بعد ماتتعصج نضع عليها البقدونس والمكسرات
    - بالنسبة للبطاطس تكون مسلوقة بملح بعد كدا نضع عليها البيض ونعجنها بعد كدا نضع عليها النشا ونعمل عجينة من البطاطس
    -نكور البطاطس زي الكبيبة ونعمل فيها فتحة علشان الحشو ونضع فيها الحشو وبعدين نقفلها ونحطها في البقسماط ونقليها في الزيت وبالهنا والشفا
    وادعولي


      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 2:00 pm