ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    طريقة عمل البصارة

    شاطر
    avatar
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي

    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    طريقة عمل البصارة

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة في الأحد أكتوبر 31, 2010 11:33 pm

    النهارده بقى عاملة اكلة على ما تفرج
    بس باحبها جدا وبأكل فيها اكتر من اى حاجة

    البصارة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
    *هاتى1/4 كيلو فول مدشوش-بقدونس وشبت-بصلة-فصين ثوم
    حطيهم على النارلغاية ما يستوه كويس
    *بعد السوى اضربيهم فى الخلاط كويس
    *وبعدين هاتى بصلتين وقطعيهم طرنشات او جوانح
    وحمريهم زى بتاع الكشرى فى زيت طبعا ومتنسيش تحطى عليهم ملح
    *انشلى البصل من الزيت وسيبى شوية بصل فى الزيت
    *لو الزيت كتير شيلى شوية
    *وضيفى الخليط اللى فى الخلاط على الزيت
    *وتبلى ملح_فلفل_كمون_وشطة_وجنزبيل
    *سيبي الخليط يغلى شوية مع التقليب علشان مش يلزق
    *لغاية ما يبقى القوام تقيل شوية
    *وتزينى الطبق بالبصل المقرمش
    بالف هنا على قلوبكم
    خليكم بقى مع الصور

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    طبعا لازم طبق الباذنجان

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    منقول

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 23, 2017 2:12 pm