ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

2 مشترك

    سمبوسك الفراخ

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    سمبوسك الفراخ Empty سمبوسك الفراخ

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأحد مارس 07, 2010 3:13 pm

    [انا حبيت اغير السمبوسك بدل اللحم قلت اعملها
    سمبوسك فراخ
    المقادير
    --------
    1 لفة سمبوسك
    1\2 ك فراخ مخلية (مقطعة صغير )
    2 ثمرة جزر مبشور
    3 ثمرة فلفل رومى (وممكن تحطى واحد حار لو عاوزة)
    3 ثمرة بصل تكون كبيييرة مفروم
    1 حزمة كذبرة خضرة (ودى مهمة جدا)
    توابل فلفل اسود + ملح
    قليل من الزيت
    الطريقة
    ----------
    حطى الزيت فى حلة على النار.ضيفى البصل وقلبى متين ثلاثة .ضيفى الفراخ
    والتوابل وقلبى لمدة دقيقتين .ضيفى الجزر والفلفل وقلبى.وطى النار وغطى الحلة
    اتركيها لحد ما تشرب كل السائل اللى فيها .(علامة النضوج)تلاقيها قطع بعيدة عن بعضها بدون سوائل خالص .ارفعيها من على النار واتركيها تهدى شوية. ثم ضيفى
    الكذبرة الخضرة وقلبيها .ابتدى احشى السمبوسك .ملحوظة:لو فاض منك حشو حطيه فى كيس بالفريزر هاينفع المرة الجاية...
    هيثم
    هيثم
    عضو مبتديء
    عضو مبتديء


    عدد المساهمات : 17

    نقاط : 15
    تاريخ التسجيل : 01/03/2010
    العمر : 39
    العمل : محاسب

    سمبوسك الفراخ Empty رد: سمبوسك الفراخ

    مُساهمة من طرف هيثم الثلاثاء أبريل 20, 2010 2:00 pm

    اكلة حلوة وبسيطة
    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    سمبوسك الفراخ Empty رد: سمبوسك الفراخ

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الثلاثاء أبريل 20, 2010 8:10 pm

    هيثم كتب:اكلة حلوة وبسيطة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 27, 2024 7:05 am