ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

3 مشترك

    كفتة الحاتى يس فى البيت

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    كفتة الحاتى يس فى البيت Empty كفتة الحاتى يس فى البيت

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأحد مارس 07, 2010 3:45 pm

    الكفتة دى لذيذة جدا وبيحبها الكل وخصوصا الأطفال
    أنا عن نفسى البيت كله عندى وبالذات أولادى ودايما بيطلبوها منى ودى بتنفع بجانب الأطباق فى العزومات والحفلات وكمان سندوتشات فى الرحلات

    المكونات

    نصف كيلو لحم مفروم
    بصلة كبيرة مبشورة
    ملح - فلفل - بهارات
    وزودى الكمية حسب عدد الأفراد

    الطريقة
    تخلط جميع المكونات جيدا وتترك فى الثلاجة لمدة من ساعة إلى ساعتين ثم تشكل أصابع على عود خشب من عيدان الشوى أو على يد ملعقة صغيرة
    ترص فى صينية إذا كانت ستطهى فى الفرن أما إذا كانت ستطهى فى حلة على البوتجاز رصيها أدوار فوق بعضها داير ما يدور
    نيجى للنقطة المهمة اللى بتدى الطعم والنكهة أحضرى قطعة فحم وضعيها على عين البوتجاز واتركيها حتى تصبح كالجمرة
    أحضرى قطعة صغيرة من ورق الفويل وشكليها على هيئة سلطانية صغيرة
    وضعى فيها قطعة من السمن فى حجم حبة البندق ثم ضعى فوقها قطعة الفحم المشتعلة وغطى
    الصينية أو الحلة بغطاها على طول قبل الدخان ما يطير واتركيها لمد ربع أو ثلث ساعة ثم ارفعى قطعة الفويل بمحتوياتها واشعلى البوتجاز أو الفرن لتسوية الكفتة وشمى الريحة اللى تهبل وبعد كده الطعم اللى يجنن

    وبألف هنا وشفا واللى تعملها تقوللى رأيها إيه

    ولا تنسونى من صالح الدعاء
    هيما سعود
    هيما سعود
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    ذكر
    عدد المساهمات : 343

    نقاط : 825
    تاريخ التسجيل : 19/02/2010
    العمر : 37
    الموقع : www.himasaoud.yoo7.com
    العمل : محاسب

    كفتة الحاتى يس فى البيت Empty طعمها روووووعه

    مُساهمة من طرف Ù‡ÙŠÙ…ا سعود الجمعة مارس 12, 2010 12:34 am

    الله علي الكفته وحلاوتها


    يا سلالالالالالالالام


    الف هنا للجميع


    شكرا لكي
    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    كفتة الحاتى يس فى البيت Empty رد: كفتة الحاتى يس فى البيت

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الجمعة مارس 12, 2010 5:53 am

    [quote="هيما سعود"][size=24]
    الله علي الكفته وحلاوتها


    يا سلالالالالالالالام


    الف هنا للجميع


    شكرا لكي
    [/cen



    [center]شكرا لمرورك على موضوعى
    زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 33

    كفتة الحاتى يس فى البيت Empty رد: كفتة الحاتى يس فى البيت

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام الخميس مارس 25, 2010 8:35 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 02, 2024 8:01 pm