ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    المقلوبة

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    المقلوبة Empty المقلوبة

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأحد مارس 07, 2010 8:28 pm

    السلام عليكم
    هقولكم علي طريقة اكله
    حلوة قوي
    المقادير
    2بطاطس تقطع شراءح وكل المحتويات كذلك
    1بذنجان رومي
    3جزر
    ربع قرنبيطة متقسمة وردات
    2كوب رز كبيرة
    لحمة مقطعةمكعبات مسلوقةاوفراخ مسلوقة برده متقسمة
    قرنفل
    ربع كوب حمص مسلوق ومعلقة كبيره كاري اوكوركم
    الطريقة
    نحمر البطاطس وبعدين الجزر وبعدين القرنبيط وبعدين البزنجان ويكون لونهم دهبي
    ونكون سالقين اللحمة وحطين علي الشوربة قرنفل
    وبعدين نكون نقعين الرز قبليها بساعتين علشان يستوي علي طول ونصفي الرز من المية المنقوع فيها ونحط عليه الحمص المسلوق ومعلقة الكاري اوالكوركم
    ونجيب حلة تيفال ونرص فيها نصف البطاطس ونصف البزنجان ونصف الجزر ونصف القرنبيط وبعدين نصف الرز المحطوط عليه الحمصوالكاري وبعدين نحط اللحمة كلها ونصفيها من الشوبة طبعا وبعدين نحط بقية الحاجة وبعدين الرز ونحطها علي النار ونصب عليها شوربة لحد من وبعد متستوي نجيب طبق استنلس كبير ونحطه علي وش الحلة وبعدين نقلبها
    وبلهنا والشفاحس ان الشوبة كده كويسة وياريت متغطيهاش علشان متعجنش ولو احتاجت زودي ونحط علي وشها قرنفل مش كتير يعني ونوطي عليها لما تتشرب لغاية ماتستوي

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 09, 2024 12:21 am