المكونات
نصف كيلو كنافه شعر
3كوب لبن
نصف كوب نشا
و3ملاعق سكر
نصف كوب زيت
باكو فنيلا
وقشطه بوك
وفستق حلبى
الطريقه
بنفرد الكنافه كويس اوى وبنجيب السكره بنخلطو مع الكنافه كويس وبعدها بنضيف الزيت
بدهن الصنيه كويس اوى بترصيها كا ديسك واحد
طريقه عمل الحشو بنجيب اللبن والنشا والفنيلا بنقلبها قبل ما تحطيها على النار
بعدها بتقلبى كويس لحد ما يبدا يجمد مش تخليه يجمد خالص وبعدها بتضيفى القشطه عليها
وبنسكب القشطه على الكنافه
وبنجيب الطبقه التانيه من الكنافه
وبنرصها عليها وبدخلها الفرن 10دقايق وبتفضل عينك معها وبتفضلى تحركيها لحد ما تحسى انها اتحركت وتحسي انها بقى ليها صوت وبعدها بتقلبيها
لحد ما يبقا لونها ذهبى وبنسقى الشربات .
ودى طريقه الشربات
مع كل كوب سكر كوب ماء ونقطه ليمون
بنسدخدملها 2كوب سكر و2ماء
بيغلو لحد ما يستوى الشربات
وبتضفيه بارد
وبعدها بتضيفى الفستق الحلبى
اسيبكم مع الصور بقى
قولولى بقى ايه رئيكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نصف كيلو كنافه شعر
3كوب لبن
نصف كوب نشا
و3ملاعق سكر
نصف كوب زيت
باكو فنيلا
وقشطه بوك
وفستق حلبى
الطريقه
بنفرد الكنافه كويس اوى وبنجيب السكره بنخلطو مع الكنافه كويس وبعدها بنضيف الزيت
بدهن الصنيه كويس اوى بترصيها كا ديسك واحد
طريقه عمل الحشو بنجيب اللبن والنشا والفنيلا بنقلبها قبل ما تحطيها على النار
بعدها بتقلبى كويس لحد ما يبدا يجمد مش تخليه يجمد خالص وبعدها بتضيفى القشطه عليها
وبنسكب القشطه على الكنافه
وبنجيب الطبقه التانيه من الكنافه
وبنرصها عليها وبدخلها الفرن 10دقايق وبتفضل عينك معها وبتفضلى تحركيها لحد ما تحسى انها اتحركت وتحسي انها بقى ليها صوت وبعدها بتقلبيها
لحد ما يبقا لونها ذهبى وبنسقى الشربات .
ودى طريقه الشربات
مع كل كوب سكر كوب ماء ونقطه ليمون
بنسدخدملها 2كوب سكر و2ماء
بيغلو لحد ما يستوى الشربات
وبتضفيه بارد
وبعدها بتضيفى الفستق الحلبى
اسيبكم مع الصور بقى
قولولى بقى ايه رئيكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]