ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    الكنافة بالقشطة

    زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 33

    الكنافة بالقشطة Empty الكنافة بالقشطة

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام الخميس مارس 11, 2010 7:53 pm

    المكونات

    نصف كيلو كنافه شعر
    3كوب لبن
    نصف كوب نشا
    و3ملاعق سكر
    نصف كوب زيت
    باكو فنيلا
    وقشطه بوك
    وفستق حلبى

    الطريقه
    بنفرد الكنافه كويس اوى وبنجيب السكره بنخلطو مع الكنافه كويس وبعدها بنضيف الزيت
    بدهن الصنيه كويس اوى بترصيها كا ديسك واحد


    طريقه عمل الحشو بنجيب اللبن والنشا والفنيلا بنقلبها قبل ما تحطيها على النار
    بعدها بتقلبى كويس لحد ما يبدا يجمد مش تخليه يجمد خالص وبعدها بتضيفى القشطه عليها
    وبنسكب القشطه على الكنافه
    وبنجيب الطبقه التانيه من الكنافه
    وبنرصها عليها وبدخلها الفرن 10دقايق وبتفضل عينك معها وبتفضلى تحركيها لحد ما تحسى انها اتحركت وتحسي انها بقى ليها صوت وبعدها بتقلبيها
    لحد ما يبقا لونها ذهبى وبنسقى الشربات .
    ودى طريقه الشربات
    مع كل كوب سكر كوب ماء ونقطه ليمون
    بنسدخدملها 2كوب سكر و2ماء
    بيغلو لحد ما يستوى الشربات
    وبتضفيه بارد
    وبعدها بتضيفى الفستق الحلبى
    اسيبكم مع الصور بقى

    قولولى بقى ايه رئيكم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء مايو 08, 2024 10:06 pm