اخواتي الفطاير دي من روعتها بقت ادمان عندنا في البيت وبنتي كل يوم طلباها لانها خفيفة بشكل لا يوصف يعني ممكن الواحد ياكل صينية كبيرة وهو مش حاسس وامس عملتها علي العشا بحشوة التونة المفضلة لدينا في البيت بالاضافة لحشوة الجبن (جبن+زيت زيتون+نعناع مجفف) والحمد لله ااتنسفت
اولا الفطاير:
هنا بعد العجن وقبل التخمير:
[[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد التخمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا بعد التشكيل وقبل التخمير مرة اخري بفردها واقطعها باي قطاعة او حتي كوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وعذرا لم اصورها بعد التخمير مرة اخري
بس هنا بعد الخبز وخروجها من الفرن ريحتها الروعة تملي البيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة طبق مني لكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجي للحشوة الخطييرة فعلا حشوة التونة
نشوح بصلة مع فصين ثوم لحد ماريحتهم الحلوة تطلع وبعدين نضيف الفلفل الرومي مع طماطم(ممكن الاستغناء عنها)ونتركهم شوية مع التقليب حتي يدبل الفلفل والطماطم تنزل مايتها تمامااااا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع التونة ونقلب ونضيف الملح والفلفل وبعدين نحطها في طبق تبرد شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخيرا نضيف عليها المايونيز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مقادير العجينة والاساس فيها لمنال العالم:
3 كوب دقيق
ربع كوب زيت
ربع كوب زبادي
1 م ك خميرة
نصف م ص بيكنج بودر
ذرة ملح
ماء دافئ حسب الحاجة
انا زودت 3 م ك لبن بودرة دي اساسي عندي من زمان
وبالف هنا وشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقول
وممكن تستعملى نفس العجينة فى خضراوات مختلفة او لحم عصاج
اولا الفطاير:
هنا بعد العجن وقبل التخمير:
[[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد التخمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا بعد التشكيل وقبل التخمير مرة اخري بفردها واقطعها باي قطاعة او حتي كوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وعذرا لم اصورها بعد التخمير مرة اخري
بس هنا بعد الخبز وخروجها من الفرن ريحتها الروعة تملي البيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة طبق مني لكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجي للحشوة الخطييرة فعلا حشوة التونة
نشوح بصلة مع فصين ثوم لحد ماريحتهم الحلوة تطلع وبعدين نضيف الفلفل الرومي مع طماطم(ممكن الاستغناء عنها)ونتركهم شوية مع التقليب حتي يدبل الفلفل والطماطم تنزل مايتها تمامااااا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع التونة ونقلب ونضيف الملح والفلفل وبعدين نحطها في طبق تبرد شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخيرا نضيف عليها المايونيز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مقادير العجينة والاساس فيها لمنال العالم:
3 كوب دقيق
ربع كوب زيت
ربع كوب زبادي
1 م ك خميرة
نصف م ص بيكنج بودر
ذرة ملح
ماء دافئ حسب الحاجة
انا زودت 3 م ك لبن بودرة دي اساسي عندي من زمان
وبالف هنا وشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقول
وممكن تستعملى نفس العجينة فى خضراوات مختلفة او لحم عصاج