[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:تكفي لأربع أشخاص
-نصف كيلو بسلة على جزر
-نصف كيلو لحمة مفرومة
-2كوب رز يفضل يكون رز بسمتي إن توفر
-بصلة متوسطة الحجم
-ملح +فلفل إسود +زيت ذرة
الطريقة:نحط البسلة والجزر واللحمة المفرومة في الحلة ونضيف عليها البصلة مبشورة والملح والفلفل والزيت ونحطها النار ونوطي عليها ونتركها لحد ماتتعصج كويس هى هتنزل ميه وهتشربها بس نفضل نقلبها كل شوية عشان ماتلزقش
-نصف كيلو بسلة على جزر
-نصف كيلو لحمة مفرومة
-2كوب رز يفضل يكون رز بسمتي إن توفر
-بصلة متوسطة الحجم
-ملح +فلفل إسود +زيت ذرة
الطريقة:نحط البسلة والجزر واللحمة المفرومة في الحلة ونضيف عليها البصلة مبشورة والملح والفلفل والزيت ونحطها النار ونوطي عليها ونتركها لحد ماتتعصج كويس هى هتنزل ميه وهتشربها بس نفضل نقلبها كل شوية عشان ماتلزقش
وبعد مانحس إنها إتعصجت كويس نغسل الرز ونقلبه معاها ونضيف لكل كوب رز 2كوب ميه يعني هنحط على 2كوب رز 4كوب ميه ونعلي النارشويةونتركها تغلي ولما نحس إن الرز قرب يتشرب نوطي النار ونتركه يطيب على مهله خالص
وبالهنا والشفا
وبالهنا والشفا