صينية البطاطس المبشور ....بالصور
[size=29]المقادير..[/size]
بطاطس.. مسلوق بس اهم شيء ماتكونش مسلوقه قوى
بصله وجزره وبقدونس وك**ره
ودجاج مسلوقومقطع قطع صغيره
2 قشطه و4 ملاعق جبن سايله..
[size=29]الطريقه..[/size]
نسلق البطاطس مع الملح والبهارات ومعاهم مكعب ماجي..
بعد ما خلصتي سلق صفيه من الميه وأتركيهم ع جنب يبردوا
حمصى البصلهلغاية لما لونها يبقى ذهبيه واضيفىالفليفله والجزر و
وحطي الدجاج المقطع واضيفي البهارت والملح. ..
اخلطي القشطه بالجبن وأتركيه على جنب ..
ونبدء.. نحط في الصينيه ملقعتين او ثلاث من القشطه المخفوقه بالجبن..
وناخد البطاطس بعدد مايبرد طبعا ونبشره بهالشكل...
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط عصاج الدجاج عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونضيف فوق العصاج 2ملعقة قشطه المخفوقه
بعد كده حطى البطاطس المبشوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفى الآخر تصبى كلالقشطه المخفوقه وترشيها بالجبن
المبشور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الفرن شويه على الصاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما تحمر من تحت نحطها تحت الشوايه لكى يحمر الوجه هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقدمها وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[size=29]المقادير..[/size]
بطاطس.. مسلوق بس اهم شيء ماتكونش مسلوقه قوى
بصله وجزره وبقدونس وك**ره
ودجاج مسلوقومقطع قطع صغيره
2 قشطه و4 ملاعق جبن سايله..
[size=29]الطريقه..[/size]
نسلق البطاطس مع الملح والبهارات ومعاهم مكعب ماجي..
بعد ما خلصتي سلق صفيه من الميه وأتركيهم ع جنب يبردوا
حمصى البصلهلغاية لما لونها يبقى ذهبيه واضيفىالفليفله والجزر و
وحطي الدجاج المقطع واضيفي البهارت والملح. ..
اخلطي القشطه بالجبن وأتركيه على جنب ..
ونبدء.. نحط في الصينيه ملقعتين او ثلاث من القشطه المخفوقه بالجبن..
وناخد البطاطس بعدد مايبرد طبعا ونبشره بهالشكل...
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط عصاج الدجاج عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونضيف فوق العصاج 2ملعقة قشطه المخفوقه
بعد كده حطى البطاطس المبشوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفى الآخر تصبى كلالقشطه المخفوقه وترشيها بالجبن
المبشور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الفرن شويه على الصاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما تحمر من تحت نحطها تحت الشوايه لكى يحمر الوجه هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقدمها وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]