[size=21]1---ثوم مفروم + لبن رايب+ ملح+ فلفل+ كركم
2---بصل + سماق+ عسل اسود+ صلصه+ ملح+ فلفل
3---زيت+ ملح+ فلفل+ كسبره+ حبهان+ كمون+ قرفه
4---نعناع اخضر+كسبره خضرا +عصير ليمون +زبادي +ملح + فلفل رومي احمر
5---صلصه+ زعتر+ ملح+ فلفل+ قليل من العسل او صويا صوص حلوه
6---بصل مفروم - ليمون - خل - زبادي - عسل - اوريجانو -كسبره - ملح -فلفل - مسترده - خل - قرفه
2---بصل + سماق+ عسل اسود+ صلصه+ ملح+ فلفل
3---زيت+ ملح+ فلفل+ كسبره+ حبهان+ كمون+ قرفه
4---نعناع اخضر+كسبره خضرا +عصير ليمون +زبادي +ملح + فلفل رومي احمر
5---صلصه+ زعتر+ ملح+ فلفل+ قليل من العسل او صويا صوص حلوه
6---بصل مفروم - ليمون - خل - زبادي - عسل - اوريجانو -كسبره - ملح -فلفل - مسترده - خل - قرفه
[size=25]جميع الوصفات تخلط في الخلاط
والمقادير حسب الرغبه
وحسب كميه الفراخ
ممكن تتبل بها الفراخ الكامله
او القطع مثل شيش الطاووق
وبعد ذلك تشوى اما في طاسه
اذا كانت قطع او بالفرنلو كامله.
وتتبل فقبلها بيوم.
[/size][/size]والمقادير حسب الرغبه
وحسب كميه الفراخ
ممكن تتبل بها الفراخ الكامله
او القطع مثل شيش الطاووق
وبعد ذلك تشوى اما في طاسه
اذا كانت قطع او بالفرنلو كامله.
وتتبل فقبلها بيوم.