[size=16]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
لعشاق الكوسا بالباشاميل
اسمحولي اقدم لكم طريقتي
اول شي نحمر بصله في الزبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين نقوم نحط الكوسا المتقطعه عالبصل وانشوحها مع مكعب ماجي وبعدين نحط عليها نص كباية ميه وانغطيها لمد عشر دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نصفيه في المصفى لحد منخلص باقي خطوات الطبق بالشكل ده علشان نتخلص من ميتها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نغسل اللحمه وانصفيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نشوحها ببصله ومكعب ماجي وفلفل اسود واخر حاجه لما تنشف اللحمه نحط فصين ثوم مع معلقه وحده صلصله بس تنور اللون بتاعها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنعمل الباشاميل العادي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنحط طبقه كوسا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين طبقة لحمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين كوسا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين طبقة جبنه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخر حاجه طبقة باشاميل وشوية بقصمات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين عالفرن على طول لحد ميحمر وشها خجلااااا ههههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
[/size]لعشاق الكوسا بالباشاميل
اسمحولي اقدم لكم طريقتي
اول شي نحمر بصله في الزبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين نقوم نحط الكوسا المتقطعه عالبصل وانشوحها مع مكعب ماجي وبعدين نحط عليها نص كباية ميه وانغطيها لمد عشر دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نصفيه في المصفى لحد منخلص باقي خطوات الطبق بالشكل ده علشان نتخلص من ميتها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نغسل اللحمه وانصفيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نشوحها ببصله ومكعب ماجي وفلفل اسود واخر حاجه لما تنشف اللحمه نحط فصين ثوم مع معلقه وحده صلصله بس تنور اللون بتاعها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنعمل الباشاميل العادي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنحط طبقه كوسا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين طبقة لحمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين كوسا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين طبقة جبنه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخر حاجه طبقة باشاميل وشوية بقصمات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين عالفرن على طول لحد ميحمر وشها خجلااااا ههههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا