ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    اسرع واحسن باشميل من اسرار الفنادق الكبرى

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    اسرع واحسن باشميل من اسرار الفنادق الكبرى Empty اسرع واحسن باشميل من اسرار الفنادق الكبرى

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الأربعاء سبتمبر 08, 2010 3:33 pm

    كل كيلو لبن نحط عليه 6 ملاعق من بتاعه الاكل دقيق ونضربهم كويس بالمضرب السلك لحد ما الدقيق يدوب فى اللبن وبعدين نرفعه على النار مع التقليب المستمر لحد ما يتقل ويوصل للسمك المطلوب نشيله من على النار ونحط عليه السمنه او الزبده وهو لسه سخن ونقلب كويس ولما يبرد نحط البيض اللى احنا عايزينه ونتبلها ودوقى احلى باشميل فى حياتك والله كل اللى ياكل عندى مكرونه باشميل مش بينسى طعمها ولا حلاوه الباشميل بتاعها جربوها وادعولى

    منقول

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين نوفمبر 25, 2024 1:10 am