فطائر لذيذه وبدون استعمال الفرن وايه بالصوووور تعالو شوفو )بدون فرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نص كيلو دقيق وذره ملح وذره كربوناتو (لو
مش متوافر يبقى ذره بيكنج باودر) نعجنهم كويس لحد ما نحصل على عجينه متماسكه ولينه
ونقطعها لخمس كور كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ونسيبهم نص ساعه
يرتاحو وده مهم جداااااااااااااااااااا
وبعدين نجيب ايه شوية ذبدة ويا سلام لو بيضاء
وشويه قشطه كده (على فكره دى القشطه بتاعه وش اللبن بشيلها فى الفريزر وباستخدمها
)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيهحم سوا بيدونا ده لاحظو انى مش بصفيها
بحبها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجيب الكور بتاعتنا نفردها بالنشابه وشويه
دقيق بس نفردها واسعه قوى على اد ما نقدر وبعدين ننفض الدقيق عنها شويه
عليها ونطبقها مع كل تطبيقه نحط سمنه عشان تبقى متشبعه وبعدين نطبقها
كده ونركنها على جنب شوفو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين من تانى كوره نفردها وننفضها من
الدقيق وندهنها سمنه واا ااااااا اوعى تطبقى استنى حطى الكوره الاولانيه جواها
وبعدين طبقى ازااااااى شوفى الصور وهتبين لك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا لحد ما نخلص الخمس كورات فنحصل على
الشكل ده واحده جوا واحده جوا واحده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيبها ترتاح يجى ربع ساعه وبعدين نجيب
صينيه ندهنها زبده ونحط فيها الفطيره ونفردها السمك اللى نحبه
كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط الصينيه على البوتجاز من فوق
ايوه من فوق مش فى الفرن ونوطى قوى ونغطيها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا وانت واقفه جنبها زى القمر كده مش تسبيها وتروحى تتشغلى لا كل
شويه تكشفى الغطا وتديره الصينيه وتتابعيها عشان مش بتاخد وقت وهنا بعد ما قلبناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد ما تستوى نقدمها مع عسل وجبنه قديمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصو من جوا مورقه وطريه ومستويه ازاى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نص كيلو دقيق وذره ملح وذره كربوناتو (لو
مش متوافر يبقى ذره بيكنج باودر) نعجنهم كويس لحد ما نحصل على عجينه متماسكه ولينه
ونقطعها لخمس كور كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ونسيبهم نص ساعه
يرتاحو وده مهم جداااااااااااااااااااا
وبعدين نجيب ايه شوية ذبدة ويا سلام لو بيضاء
وشويه قشطه كده (على فكره دى القشطه بتاعه وش اللبن بشيلها فى الفريزر وباستخدمها
)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيهحم سوا بيدونا ده لاحظو انى مش بصفيها
بحبها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجيب الكور بتاعتنا نفردها بالنشابه وشويه
دقيق بس نفردها واسعه قوى على اد ما نقدر وبعدين ننفض الدقيق عنها شويه
عليها ونطبقها مع كل تطبيقه نحط سمنه عشان تبقى متشبعه وبعدين نطبقها
كده ونركنها على جنب شوفو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين من تانى كوره نفردها وننفضها من
الدقيق وندهنها سمنه واا ااااااا اوعى تطبقى استنى حطى الكوره الاولانيه جواها
وبعدين طبقى ازااااااى شوفى الصور وهتبين لك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا لحد ما نخلص الخمس كورات فنحصل على
الشكل ده واحده جوا واحده جوا واحده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيبها ترتاح يجى ربع ساعه وبعدين نجيب
صينيه ندهنها زبده ونحط فيها الفطيره ونفردها السمك اللى نحبه
كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط الصينيه على البوتجاز من فوق
ايوه من فوق مش فى الفرن ونوطى قوى ونغطيها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا وانت واقفه جنبها زى القمر كده مش تسبيها وتروحى تتشغلى لا كل
شويه تكشفى الغطا وتديره الصينيه وتتابعيها عشان مش بتاخد وقت وهنا بعد ما قلبناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد ما تستوى نقدمها مع عسل وجبنه قديمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصو من جوا مورقه وطريه ومستويه ازاى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقول