اناسمعت كتير عن( فوايدالبنجر )وخاصةلكل من يعانوا من الانيمياونقص الهيموجلوبين من الدم -نقص الحديد-
ولكل البنات اللى بتجيلهم البريود
فجربت اكله ماعجبنيش طعمه
ففكرت ادخله فالاكل بس للاسف عشان لونه مش بيخلى الاكل لونه حلو
وخللته وعجبنى مخلل جدا فالمخلل بيكون جميل زى اللفت لكن بارضو حبيت استفيدمنه اكتر
ففكرت اعمله عصير طبعابالاضافه الى فراوله اوطماطم فعجبنى اوى وقلت افيدكم
المقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جيب مقدارطماطم (اوفراوله)ونفس المقدار بنجروسكرحسب الرغبه
نجيب البنجرونغسله ونقشره ونقطعه مكعبات متوسطةالحجم
ونسلقه وبعدماتحسى انه طرى نحطه فالتلاجه بالمايه اللى فيه
ولمايسقع نحطه فالخلاط مع الطماط المقطعه مكعبات اوالفراوله
ونضع السكرونصبه فى الكاسات
وبالهناوالشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ولكل البنات اللى بتجيلهم البريود
فجربت اكله ماعجبنيش طعمه
ففكرت ادخله فالاكل بس للاسف عشان لونه مش بيخلى الاكل لونه حلو
وخللته وعجبنى مخلل جدا فالمخلل بيكون جميل زى اللفت لكن بارضو حبيت استفيدمنه اكتر
ففكرت اعمله عصير طبعابالاضافه الى فراوله اوطماطم فعجبنى اوى وقلت افيدكم
المقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جيب مقدارطماطم (اوفراوله)ونفس المقدار بنجروسكرحسب الرغبه
نجيب البنجرونغسله ونقشره ونقطعه مكعبات متوسطةالحجم
ونسلقه وبعدماتحسى انه طرى نحطه فالتلاجه بالمايه اللى فيه
ولمايسقع نحطه فالخلاط مع الطماط المقطعه مكعبات اوالفراوله
ونضع السكرونصبه فى الكاسات
وبالهناوالشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]