ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    عجينة نعمل منها كل حاجة

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    عجينة نعمل منها كل حاجة Empty عجينة نعمل منها كل حاجة

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الإثنين مارس 08, 2010 8:51 am

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



    عجينة رائعة تعلمتها نقلا عن منال العالم
    رائعة و ممكن تعملى منها اى شيىء
    فطائر بيتزات كرواسونات الخ
    و تحشيها زى ما يعجبك
    شكولاته مبشورة ,, جبنه استامبولى جبن نستو ..عجوة ما شاء الله روعة يا بنات

    نشوف المقادير كدا

    3 كوب دقيق
    ملعقة صغيرة خميرة فورية تذوب فى ربع كوب ماء دافىء مع ملعقة كبيرة سكر و تترك جانبا حتى تعمل رغوة عاليه "يعنى تقريبا اركنيها عشر دقايق كدا عقبال ما تجهزى باقى المقادير"
    ملعقة صغيرة ملح
    نصف ملعقة صغيرة بكنج
    2 ملاعق كبيرة سكر
    ربع كوب زبادي
    ربع كوب زيت ذرة
    كوب ماء دافئ او اقل او اكثر حسب الدقيق

    الطريقة

    1- نمزج النواشف
    2-نضيف الزيت و الزبادي
    3-نمزج جيدا و نتاكد ان الدقيق تشرب الزيت و الزبادي جدا
    4-نضيف الماء قليلا قليلا للحصول على عجين لين بيلزق شوي بالايد
    5-تعجن جيدا حتى تلاحظون ان العجين ما بيلزق بالاناء الي بتعجنوا فيه
    و تترك تختمر لساعة

    ولو سيبتيها ساعتين بتبقى احلى واحلى

    بعد كدا بنبتدى نفردها بقى و نقطعها و نلفها زى ما يعجبنا عايزين نعملها مجرد قرص بالعجوة و اى حشوة ماشى عايزين نعملها بيتزا اوك عايزين نلفها زى الكرواسون و نحشيها جبن بتبقى جميلة جدا بردو
    يدهن الوجه باالبيض
    تخبز فى فرن مسخن مسبقا على درجة حرارة 180 لمدة ربع ساعة تقريبا او حتى احمرار الوجه

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 5:20 pm