ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    ايس كريم رووووووووووعة

    زهرة الاحلام
    زهرة الاحلام
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 819

    نقاط : 1639
    تاريخ التسجيل : 05/03/2010
    العمر : 34

    ايس كريم رووووووووووعة Empty ايس كريم رووووووووووعة

    مُساهمة من طرف Ø²Ù‡Ø±Ø© الاحلام الخميس مارس 11, 2010 5:10 pm

    والمقادير الأول:

    _ظرف دريم ويب(كريم شانتيه).
    _كوب سكر بودرة.
    _2كوب حليب .
    _باكيت جيلى.
    _3 حبات مانجو.
    _فانيليا.
    _5 باكو بسكوت تايجر.

    الطريقة :
    الاول خالص نعمل الجيلى زى مامكتوب على العلبة ونحطه فى التلاجة يمسك ياعة او ساعتين.
    نحط الكريم شانتيه فى المضرب الكهربائى وعليه السكر واللبن والفانيليا ونضرب جيدااااااااااااااااا وبعد كدة نجيب طبق كبير ونحط الخليط بعد ضربه جيدا ونكسر عليه البسكوت ونقلبه ونحطه فى الفريزر لحد مايجمد وبعد مايجمد ونتاكد انه جمد نكون محضرين المانجو ونقشرها ونقطعها ونضربها فى المضرب مع اضافة قليل من الماء واضافة سكر بودرة حسب الحاجة .
    نجيب الطبق اللى فيه الخليط المجمد والجيلى بعد مااتجمد نمرره على نار خفيفة ونحطه على الخليط اللى فات ونحط عليهم المانجو البيوريه اللى عملناها ونحطهم فى الفريزر ساعتين وبعد كدة بالهنا والشفا.
    ملاحظة:لو لقيتى الايس كريم جامد طلعيه يسيح شوية قبل التقديم عشان ميبقاش فيه تلج .

    أتمنى انه يعجبكم وجربوه بقى

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 26, 2024 11:29 am