[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
انا كنت اكلت فطاير عند واحده صحبتي وعجبتني جدا واخدت الطريقه وعملتها وطلعت تحفه
قلت لازم اقول لكم عليها علشان تعملوها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهي فعلا جميله جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نبتدي بسم الله
المقادير
4كوب دقيق
اكوب لبن بودره بودر
كوب الاربع زيت
2كوب ماء دافي
2ملعة خميره
1ملعقه بيكنج بودر
الحشوه
جبن ابيض [كيري او مثلثات او جبن بيضاء]
للتزيين
بيضه
سمسم او حبة البركه
الطريقه
نضع كل المقادير الجافه علي بعض
انا عملت الكيلو الدقيق كله بنفس مقدار الاربع كوبايات بس زودت نصف كوب ماء وطلعت جميله والله
ثم نضع الزيت
ثم الماء تدريجيا ونعجن
نترك العجين ليرتاح
مدة ساعه
ناخذ جزء من العجينه ونشكله علي شكل دائره بالنشابه
ثم نقسمها الي اربع ثم 8اثمان وناخذ كل ثمن ونحشوه بالجبنه ثم نلفه
ونرصه في صنيه وندهن الوجه بالسمسم والبيض
وتدخل فرن متوسط الي تمام النضج
وبالهناء والشفاء
انا كنت اكلت فطاير عند واحده صحبتي وعجبتني جدا واخدت الطريقه وعملتها وطلعت تحفه
قلت لازم اقول لكم عليها علشان تعملوها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهي فعلا جميله جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نبتدي بسم الله
المقادير
4كوب دقيق
اكوب لبن بودره بودر
كوب الاربع زيت
2كوب ماء دافي
2ملعة خميره
1ملعقه بيكنج بودر
الحشوه
جبن ابيض [كيري او مثلثات او جبن بيضاء]
للتزيين
بيضه
سمسم او حبة البركه
الطريقه
نضع كل المقادير الجافه علي بعض
انا عملت الكيلو الدقيق كله بنفس مقدار الاربع كوبايات بس زودت نصف كوب ماء وطلعت جميله والله
ثم نضع الزيت
ثم الماء تدريجيا ونعجن
نترك العجين ليرتاح
مدة ساعه
ناخذ جزء من العجينه ونشكله علي شكل دائره بالنشابه
ثم نقسمها الي اربع ثم 8اثمان وناخذ كل ثمن ونحشوه بالجبنه ثم نلفه
ونرصه في صنيه وندهن الوجه بالسمسم والبيض
وتدخل فرن متوسط الي تمام النضج
وبالهناء والشفاء