ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    صينية الفريك بالكبد والقوانص بالفرن بالصور روووووعه

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    صينية الفريك بالكبد والقوانص بالفرن بالصور روووووعه Empty صينية الفريك بالكبد والقوانص بالفرن بالصور روووووعه

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الإثنين يونيو 07, 2010 2:58 pm

    [size=16]صينية الفريك فى الفرن رووووووووووعه بجد

    المقادير

    فريك - بصل - ملح - فلفل اسود - سمنه - طماطمايه صغيره - كبد وقوانص

    هنجيب الاول الفريك ونغسله كويس اوى اوى من التراب وننقعه فى مايه لمده نص ساعه

    هجيب صينيه ونحط فيها السمنه والبصل سوا

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ونسيب البصل لغاية لما لونه يبقى دهبى وننزل عليه بالكبد والقوانص ونقلب


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    لما الكبد والقوانص تدخل على سوا

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    هنزل عليه الفريك وملح والفلفل الاسود
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    هنحط الشوربه عشان يستوى فيها وكل شويه ندوقه اول ما تروح المراره اللى فيه يبقى استوى تمام ساعتها نقطع الطماطم مكعبات صغيره عليه عشان يديله لون وطعم جميل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    اول ما تشرب المايه كلها ويبقى فى شويه صغيرين نروح حاطينه فى الفرن على الشوايه ياخد وش حلو كدا ويتقدم وبس


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    دى صوره اقرب

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [/size]


      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 2:16 pm