[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من غير رغى كتير هتاكلو احلى طبق سمك فى حياتكو وتحددددددددددددددددى
استعنا على الشقى بالله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
كيلو سمك بلطى
ربع كوبايه زيت
ملح. فلفل. نعناع. ناشف
بصل مقطع
عصير لمون
بقدونس مفروم
صوص الطحينه او ( سلطه الطحينه)
ربع كوبايه طيحنه او ربع كيلو
لمون . خل . فلفل . ملح . شطه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول حاجه طبعا نجيب السمك ننضفه كويس جدا وخصوصا البلطى ونحط كل
التوابل على البصل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده نحشى قلب السمك بالبصل ونرصه فى صينيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده نرش على وشه الزيت وندخله الفرن على طووووووول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا نكون مجهزين البقدونس وصوص الطحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكله بعد ما خرج من الفرن وخدى بالك ما بيقعدش فى الفرن اكتر
من ربع ساعه لان وشه مش بيحمر يدوب يصفر والجلد يكرمش شويه
زى مانتى شايفه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهو سخن موهوج كده بنار الفرن تصبى عليه صوص الطحينه بالشكل ده
وبعدين تحطى فى الاخر البقدونس على الوش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والف هنا وشفا
من غير رغى كتير هتاكلو احلى طبق سمك فى حياتكو وتحددددددددددددددددى
استعنا على الشقى بالله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
كيلو سمك بلطى
ربع كوبايه زيت
ملح. فلفل. نعناع. ناشف
بصل مقطع
عصير لمون
بقدونس مفروم
صوص الطحينه او ( سلطه الطحينه)
ربع كوبايه طيحنه او ربع كيلو
لمون . خل . فلفل . ملح . شطه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول حاجه طبعا نجيب السمك ننضفه كويس جدا وخصوصا البلطى ونحط كل
التوابل على البصل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده نحشى قلب السمك بالبصل ونرصه فى صينيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده نرش على وشه الزيت وندخله الفرن على طووووووول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا نكون مجهزين البقدونس وصوص الطحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكله بعد ما خرج من الفرن وخدى بالك ما بيقعدش فى الفرن اكتر
من ربع ساعه لان وشه مش بيحمر يدوب يصفر والجلد يكرمش شويه
زى مانتى شايفه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهو سخن موهوج كده بنار الفرن تصبى عليه صوص الطحينه بالشكل ده
وبعدين تحطى فى الاخر البقدونس على الوش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والف هنا وشفا