أخواتى فى الله
السلام عليكم ورحمة اللة و بركاتة
أنا عندى طريقة سهلةة جدا بالنسبة لقلى السمك و السبيط فى البيت على راى جوزى مش محتاجين ناكل سمك برة بالشىء الفلانى تانى
هو انك تستعملى مع الدقيق الأبيض العادى اللى بتقلى بية دقيق ذرة أو بقسماط بالضافة الى انك تتبلى الدقيق دة بالملح و الفلفل و الكمون و الشطة
أما بالنسبة للجمبرى فى القلى خذى شوية من خلطة الدقيق دى و ضيفى عليها الماء اكنك بتحطية فى سائل و بعدين فى الزيت مباشرة هيبقى روعة
و متنسيش يكون الزيت كتير و ساخن
أما بالنسبة للتتبيلة الجامدة جدا ( توم - ملح - فلفل - كمون - عصير ليمون طبعا - الجديد بقى زيت زيتون ) واللهى روعة جربوا و ادعولى
و قولولى رايكوا و بالهنا و الشفا
السلام عليكم ورحمة اللة و بركاتة
أنا عندى طريقة سهلةة جدا بالنسبة لقلى السمك و السبيط فى البيت على راى جوزى مش محتاجين ناكل سمك برة بالشىء الفلانى تانى
هو انك تستعملى مع الدقيق الأبيض العادى اللى بتقلى بية دقيق ذرة أو بقسماط بالضافة الى انك تتبلى الدقيق دة بالملح و الفلفل و الكمون و الشطة
أما بالنسبة للجمبرى فى القلى خذى شوية من خلطة الدقيق دى و ضيفى عليها الماء اكنك بتحطية فى سائل و بعدين فى الزيت مباشرة هيبقى روعة
و متنسيش يكون الزيت كتير و ساخن
أما بالنسبة للتتبيلة الجامدة جدا ( توم - ملح - فلفل - كمون - عصير ليمون طبعا - الجديد بقى زيت زيتون ) واللهى روعة جربوا و ادعولى
و قولولى رايكوا و بالهنا و الشفا