طريقتى فى عمل السمك والجمبرى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المكونات زى ما انتم شايفين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
سمكه كبيره دنيس حوالى كيلو
و2 عدد سمك بورى
وحوالى كيلو جمبرى
سلقت الجمبرى عادى بالماء والبصل والفلفل
والكمون
بس
انما السمك علشان يستوى كويس والتتبيله تتغللغل فيه
عملت فيه شقوق زى ما انتم شايفين برضه كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا دهنت الصينيه بزيت الزيتون طبعا
لزوم الدايت بقى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتركتهم حوالى 3 ساعات فى الثلاجه
يتبلوا كويس جدا
وبعدين دخلتهم فى الفرن حوالى نص ساعه وفى الاخر قلبتهم على كل وش 10 دقايق
وفتحت الشوايه من فوق وادى النتيجه بعد الطلوع من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى التكه بتاعى والسر الخطييييييير
فى الطعم الرائع
للسمك المشوى
وهى عباره عن
فلفل رومى
كسبره خضراء
ملح كمون ليمون
وشطه
وتوم مفروم
وخل تفاح
وكله فى الكبه نفرمهم فرم ناعم
وتبقى زى كده بالضبط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا لما السمك يطلع من الفرن وهو سخن احط عليه التتبيله دى واغطيه بورق فويل واتركه نص ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحلى طبق ارز للسمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى الجمبرى اكلت 3 بس علشان الدايت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحلى شوربه فسفور ولونها برتقالى خطير ولا الريحه بقى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والطبق ده لاول واحده ترد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقوووووووووووووول
وتركتهم حوالى 3 ساعات فى الثلاجه
يتبلوا كويس جدا
وبعدين دخلتهم فى الفرن حوالى نص ساعه وفى الاخر قلبتهم على كل وش 10 دقايق
وفتحت الشوايه من فوق وادى النتيجه بعد الطلوع من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى التكه بتاعى والسر الخطييييييير
فى الطعم الرائع
للسمك المشوى
وهى عباره عن
فلفل رومى
كسبره خضراء
ملح كمون ليمون
وشطه
وتوم مفروم
وخل تفاح
وكله فى الكبه نفرمهم فرم ناعم
وتبقى زى كده بالضبط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا لما السمك يطلع من الفرن وهو سخن احط عليه التتبيله دى واغطيه بورق فويل واتركه نص ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحلى طبق ارز للسمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى الجمبرى اكلت 3 بس علشان الدايت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحلى شوربه فسفور ولونها برتقالى خطير ولا الريحه بقى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والطبق ده لاول واحده ترد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منقوووووووووووووول