انا عملت فشار وطلع جميل قوى وحبيت اقولكم علية.
نحضر حلة بها3 ملاعق زيت ونسخنة ثم نضيف نصف مكعب ماجى سواء لحم او دجاج او حتى خضار---وانا بحط نصف عشان الفشار ما يطلعش حادق--ولما يسيح المكعب فى الزيت نضع الفشار ونقلبة ثم نغطية ونتركة حتى يفتح كلة وما تنسوش لما يبتدىيفتح نوطى النار شوية عشان ما يتحرقش ..حتى لا يصير صوت طرقعة الفشار
نطفى ..ونفضى الفشار فى اطباق ..صدقونى هتلا قوا طعمة جميل قوى..وهيعجب الاولاد وكمان الكبار..ولا تنسونى من صالح دعائكم..
نحضر حلة بها3 ملاعق زيت ونسخنة ثم نضيف نصف مكعب ماجى سواء لحم او دجاج او حتى خضار---وانا بحط نصف عشان الفشار ما يطلعش حادق--ولما يسيح المكعب فى الزيت نضع الفشار ونقلبة ثم نغطية ونتركة حتى يفتح كلة وما تنسوش لما يبتدىيفتح نوطى النار شوية عشان ما يتحرقش ..حتى لا يصير صوت طرقعة الفشار
نطفى ..ونفضى الفشار فى اطباق ..صدقونى هتلا قوا طعمة جميل قوى..وهيعجب الاولاد وكمان الكبار..ولا تنسونى من صالح دعائكم..