- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير الباشاميل(3ملاعق كبيرة سمن +6ملاعق كبيرة دقيق+3كوب لبن...والمقادير ممكن تتغير على حسب القوام المطلوب يعني ممكن تزودي الدقيق او اللبن المهم يتظبط معاكي)
طبعا مكرونة فرن 4ملاعق كبيرةصلصة طماطم لحمة مفرومة متعصجة وانا بضيف ليها زبيب بتكون روووعه وطبعا الطريقة:
[size=21]بنسلق المكرونة طبعا ونسوي الصلصه معاها شوية ثوم وملعة زيت وبعدها نحطها على المكرونة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلب كويس ونضيف معلقتين كبار باشاميل ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين هنحط في الصينية اول طبقة باشاميل طبقة رقيقة كده عشان لما تيجي تقطعيها تطلع معاكي خرطة كاملة مش مفشكلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدها طبقة مكرونة وبعدها اللحمة المفرومة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعديها طبقة مكرونة ثم طبقة باشاميل ونساوي الوش بتاع الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الفرن لغاية لما الاجناب تحمر ونشغل عليها الشواية تتحمر وتسيبيها تبرد شوية قبل ما تقطعيها عشان تتقطع حلو وبالهنا والشفا يارب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[/size]