ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ابراهيم ابوالسعود دردرة

مرحبا بك في موقعك
نتمني ان نفيدك ونفيد الجميع
مع تحيات
محاسب/ ابراهيم ابوالسعود
himasaoud@yahoo.com

ابراهيم ابوالسعود دردرة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

القصاصين الجديدة - الاسماعيليه - مصر

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ{1} الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ{2} الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ{3} مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ{4} إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ{5} اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ{6} صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ{7}
مرحبا بكم                 في موقعكم                ضيوفنا الكرام              مع تحيات                ابراهيم ابوالسعود
شكر خاص الي كل من ساهم في نشر الخير ومساعدة الغير وخاصة ( سلوتة - زهرة الاحلام ) علي مواضيعهم الرائعه والمتميزة وندعو الله خالصين لهم بالتوفيق وان يجزيهم الله خيرا وجعله في ميزان حسناتهم

    فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *بالصوووور

    سلووتة
    سلووتة
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    انثى
    عدد المساهمات : 1175

    نقاط : 2715
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010

    فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *بالصوووور Empty فراخ كنتاكى على طريقة الشيف اسامة *بالصوووور

    مُساهمة من طرف Ø³Ù„ووتة الثلاثاء مايو 18, 2010 5:04 pm

    ودى طريقة الشيف اسامة مع شوية اضافات منى
    دلوقتى ندخل فى المفيد


    اولا\ هنتبل الفراخ
    لبن رايب 0ملح0فلفل اسود0جنزبيل 0شطة 0بصل مفروم
    توم مفروم او بودرة حسب الرغبة
    ونسيبهم فى التتبيلة اطول فترة ممكنة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ثانيا\ هنحضر الاتى
    دقيق ابيض -دقيق ذرة او اصفر -كيس سبايسى بخلطة الفرايد تشيكن
    ممكن عادى وممكن حااااااااااار وبتبقى اروع
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ثالثا
    نطلع الفراخ من التتبيلة ونحطها فى الدقيق
    وتهز الفراخ تنزل الدقيق الزايد بس خلى بالك
    وغطيها كويس اوى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    بعدين حطيها فى الفريزر شوية
    وبعدين تقلى فى زيت غزير وسخن جدااااااااا زى ما احنا عارفين
    يادوب تاخد اللون الدهبى وبعديييييييييييييين
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    نطلعها فى صينية
    وندخلها فرن متوسط الحرارة تكمل سواها
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبالف هنا وشفا احلى كنتاكى بيتى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 7:45 pm