اولا\ هنتبل الفراخ
لبن رايب 0ملح0فلفل اسود0جنزبيل 0شطة 0بصل مفروم
توم مفروم او بودرة حسب الرغبة
ونسيبهم فى التتبيلة اطول فترة ممكنة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثانيا\ هنحضر الاتى
دقيق ابيض -دقيق ذرة او اصفر -كيس سبايسى بخلطة الفرايد تشيكن
ممكن عادى وممكن حااااااااااار وبتبقى اروع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثالثا
نطلع الفراخ من التتبيلة ونحطها فى الدقيق
وتهز الفراخ تنزل الدقيق الزايد بس خلى بالك
وغطيها كويس اوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين حطيها فى الفريزر شوية
وبعدين تقلى فى زيت غزير وسخن جدااااااااا زى ما احنا عارفين
يادوب تاخد اللون الدهبى وبعديييييييييييييين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نطلعها فى صينية
وندخلها فرن متوسط الحرارة تكمل سواها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالف هنا وشفا احلى كنتاكى بيتى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لا تنسونى من الدعاااء
لبن رايب 0ملح0فلفل اسود0جنزبيل 0شطة 0بصل مفروم
توم مفروم او بودرة حسب الرغبة
ونسيبهم فى التتبيلة اطول فترة ممكنة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثانيا\ هنحضر الاتى
دقيق ابيض -دقيق ذرة او اصفر -كيس سبايسى بخلطة الفرايد تشيكن
ممكن عادى وممكن حااااااااااار وبتبقى اروع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثالثا
نطلع الفراخ من التتبيلة ونحطها فى الدقيق
وتهز الفراخ تنزل الدقيق الزايد بس خلى بالك
وغطيها كويس اوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين حطيها فى الفريزر شوية
وبعدين تقلى فى زيت غزير وسخن جدااااااااا زى ما احنا عارفين
يادوب تاخد اللون الدهبى وبعديييييييييييييين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نطلعها فى صينية
وندخلها فرن متوسط الحرارة تكمل سواها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالف هنا وشفا احلى كنتاكى بيتى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لا تنسونى من الدعاااء